KAT -yhdistys

Vuosikokous & Katri Kannisen esitys ”terapian tarpeessa?” pe 23.3.2022 klo 17:45

Kutsu Kognitiivis-analyyttisen psykoterapiayhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. (linkki kokoukseen löytyy jäsensivuilta ja FB-ryhmästä)

Tässä vielä linkki KAT ry sääntöihin, jos haluaa tutustua siihen miksi yhdistys on olemassa ja mikä meidän toiminnan päämäärä on. Yhdistyksessä on n. 190 jäsentä ja johtokunnassa 6 varsinaista ja 2 varajäsentä (on psykoterapeutteja, kouluttajaterapeutteja, opiskelijoita). Jos haluat olla mukana vaikuttamassa yhdistyksemme toimintaan, tule mukaan johtokuntaan! Voit tiedustella/ilmoittaa kiinnostuksesi lähettämällä sihteeri(at)katyhdistys.fi , tai tulemalla vuosikokoukseen.

KAT ry säännöt

Vuosikokous alkaa 17.45 ja Katri Kannisen esitys 18.30. Katrin esitys pohjautuu Katrin ja Liisa Uusitalo-Arolan samannimiseen viime vuonna ilmestyneeseen kirjaan ”Terapian tarpeessa – Lyhytterapeuttinen itsehoito”.

14§ Yhdistyksen vuosikokous
Yhdistyksen vuosikokous pidetään johtokunnan määräämänä ajankohtana helmi – huhtikuussa.

1. avataan kokous
2. valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. käsitellään edellisen tilikauden toimintakertomus, tilinpäätös ja tase
6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille
7. käsitellään seuraavan toimintakauden toimintasuunnitelma ja talousarvio
8. määrätään liittymis- ja jäsenmaksun suuruus
9. päätetään johtokunnan jäsenten lukumäärästä
10. valitaan johtokunnan puheenjohtaja ja muut johtokunnan jäsenet ja varajäsenet
11. valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja
12. käsitellään muut kokouskutsuun merkityt asiat
13. päätetään kokous.

Kouluttajapsykoterapeutit

KAT-Työnohjaajien ja kouluttajien iltapäivä

Ajankohta: tiistai 1.2.2022 klo 16.00-18.15
Aihe:  Ryhmäilmiöt
Paikka: Zoom

Iltapäivän alustajat:
  • Hanna Lemmetyinen on luokanopettaja, psykologi, psykodraamaohjaaja, työnohjaaja ja kouluttajapsykoterapeutti
  • Minna Martin on fysioterapeutti, psykologi, lyhytkestoistoisten terapiaryhmien ohjaaja, kouluttajapsykoterapeutti ja työnohjaaja

Ilmoittautuminen Minna Martinille (minna.martin@outlook.com)
(tiedotus ja zoom-linkki FB-sivuilla ja membook-s-posti-viestissä 4.1 & 24.1)

Lisätietoa jäsenille jäsensivuilla

ICATA – International Cognitive Analytic Therapy Association

The 9th Conference of the International Cognitive Analytic Therapy Association

The 9th Conference of the International Cognitive Analytic Therapy Association (ICATA), held in conjunction with the Finnish Association of Cognitive Analytic Therapy (FINCAT) is scheduled to take place June 15-17 2023 in Helsinki, Finland.

Ei tapahtumia